Minusta

Olen 58- vuotias luokanopettaja ja Matinkylän sosialidemokraattien puheenjohtaja.Espoossa olen  opettanut 38 vuotta. Ja pidän edelleen työstäni aivan valtavasti.Olen poliittisen perheen kasvatti ja näin ollen seurannut politiikkaa vuosikymmenet hyvin läheltä. Aktiivisesti  olen toiminut puolueen jäsenenä vuodesta 2014.Puoluekokouksessa 2020 minut valittiin Puoluevaltuustomme varajäseneksi. Puoluevaltuusto on ylin päättävä elin puoluekokousten välillä.

Kuntavaaliehdokkaaksi lähdin , koska lasten ja nuorten varhainen tuki sekä opettajien työhyvinvointi kaipaavat nopeita ratkaisuja, jotta pidämme kaikki lapset ja nuoret mukana ja jotta opettajat jaksavat.

Kouluissa toimivat  tuen moniammatilliset ryhmät on muodostettava siten, että lapsen  ja hänen perheensä saavat tuen oikeaaikaisesti ja eri tahot voivat joustavasti miettiä tuen eri tarvetta.Tähän tarvitaan lisää resursseja- sekä työntekijöitä että ennen kaikkea rahaa.Yksi syrjäytynyt nuori maksaa yhteiskunnalle miljoona euroa. Edellä mainitsemani kehittämisehdotukseni tulisivat halvemmiksi.

 Tämän  vuoksi olen ehdolla kuntavaaleissa 2021.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita